Felelős játékszervezés

A szerencsejáték-szervezés egy sajátos társadalmi felelősségvállalási morált követel meg, különösen nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy az üzletág egészét ösztönözze a felelősségteljes játékszervezés iránti elhivatottságra.

 A játékok és a szerencsejáték mindig is fontos szerepet töltöttek be minden kultúra életében. Az emberek nem csak a szórakozás lehetőségét látják a szerencsejátékban, hanem izgalmat és kihívást is egyaránt. A NOVOMATIC immáron a prémium a játék berendezések gyártói közt tudhatja magát, melyek a legújabb technológiával egyesítik a szórakoztató szabadidős tevékenységet.

Azonban bizonyos körülmények között a játék jelentős kockázattal is járhat. Ezt felismerte a NOVOMATIC, és egy átfogó felelősségteljes játékszervezési programot dolgozott ki neves függőség kutató szakemberekkel együttműködve, egy szilárd alapot biztosítva a fenntartható szerencsejáték-társadalom fejlődéséhez.

A Felelősségteljes játékszervezés magába foglalja a játékszervezők mindazon erőfeszítéseit és intézkedéseit, melyek a játékosok védelmére irányulnak a szerencsejáték negatív hatásaival szemben (mint például a túlzott szerencsejáték) annak érdekében, hogy a játék továbbra is szórakoztató közösségi élményt nyújtson.

Következésképp, a Felelősségteljes játékszervezés nem különülhet el a vállalat működésétől, szerves részét kell, hogy képezze annak.

A NOVOMATIC elkötelezett a felelősségteljes játékszervezés iránt, tevékenységei során kiemelt figyelmet fordít ezen alapelv követésére. A NOVOMATIC üzleti sikere a szigorú játékosvédelmi előírások betartásának is köszönhető.

További részletek a www.novomatic.com oldalon