Termelés

A NOVOMATIC Hungária Kft. 2003-ban vásárolta meg a veszkényi Euroelektronik Kft-t. A kábelkonfekcionálás területén  tapasztalható folyamatos növekedés miatt hamarosan szükségessé vált a termelési terület bővítése. Ezért 2004 év végén megvásárlásra került egy nagyobb, kb. 7 hektáros terület Veszkényben, majd 2005 őszén megkezdődött a 3000 m2-es új termelőüzem és irodaház építése, mely 2006 októberére készült el. A termékportfólió bővülése miatt 2008 közepén további 5000 m2-es ESD - védett gyártócsarnok létrehozása valósult meg 2009-ben.

Telephelyünkön pillanatnyilag megközelíthetőleg 300 fő dolgozik. Az ügyfelek igényeinek kielégítés érdekében 15 milló eurós építmény - és további 2 millió eurós gyártóeszköz-beruházás valósult meg. A NOVOMATIC Hungária Kft. ISO 9001/2008 minősítéssel rendelkezik. A világ minden tájára szállítunk, és előreláthatóan 2014 végére az UL minősítést is megszerzi a vállalat.

A termékportfóliónk a hagyományos kör- és szalagkábelkonfekcionálástól kezdve a szerviz és szerelési tevékenységen keresztül egészen a komplett készülékgyártásig terjed. A NOVOMATIC cégcsoporthoz tartozva lehetőségünk nyílik nyomtatott áramkörökkel (kovencionális, SMD), fém alkatrészekkel, fröccsöntött termékekkel és fröccsöntő szerszámokkal kapcsolatos igények megvalósítására is.

Partnereinkkel, akik a legkülönbözőbb területeken - az autóipartól kezdve az orvosi műszergyártáson keresztül a közlekedési jelzőberendezések előállításáig - tevékenykednek, sokéves jó együttműködésről számolhatunk be.

A gyártás mellett fő tevékenységünk a pénznyerő automaták alkatrészeinek, - készpénzelfogadó készülékek, ticket-nyomtatók, TFT monitorok - szervizelése, mindez ESD védett üzemcsarnokban. Teljesítményünket a legmodernebb technológia teszi egyedivé. Ügyfeleink értékelik egyedülálló tevékenység-spektrumunkat, rugalmasságunkat és megbízhatóságunkat.

Termelés-technológia

  • Automatizált és manuális kábelkonfekcionálás
  • Kör- és szalagkábeltechnológia integrált elektronikai alkatrészekkel
  • Szerelési tevékenység
  • Komplett készülék-kivitelezés
  • Modul gyártás
  • Szervizmunka (refurbishment)
  • ESD védett termelési terület