NOVOMATIC Global

No location found

Contact
News

*kötelezően kitöltendő mező

Mediterrano

A Mediterrano Üzletház Sopronban, az osztrák határtól mindössze 5 km-re, a történelmi belvárostól 10 perc sétára, rendkívül frekventált helyen, szolgáltatások széles palettájával, közel 200 ingyenes parkolóval várja vendégeit. Az üzletház 2010 óta tartozik a NOVOMATIC Cégcsoporthoz. Köszönhetően, az elmúlt 8 évben történt fejlesztéseknek, beruházásoknak és az itt elérhető szolgáltatások folyamatos bővítésének, mára Sopron város egyik meghatározó helyszínévé fejlődött.

A város könnyen megközelíthető szolgáltató komplexumában hazánk egyik legimpozánsabb kaszinója a Casino Sopron várja a szerencsejátékokat kedvelőket a hét minden napján 0-24 órában. A kaszinó vendégei a pénznyerő automaták legújabb verziói mellett próbára tehetik szerencséjüket ruletten, black jack -vagy poker asztalon is, itt mindenki megtalálja a kedvéhez legjobban illő szórakozást. Az üzletházban működő Solo étterem nemzetközi és hazai ízekkel várja a gasztronómia szerelmeseit, különterme esküvők, nagyobb rendezvények népszerű színhelye. A kézműves édességeket kínáló Gino cukrászda szalonjával privát-családi, baráti összejövetelek számára is lehetőséget kínál, emellett hangulatos terasza és belső tere csábítja édes lazításra a vendégeket. A szépülni vágyók teljes körű, magas szakmai színvonallal párosuló szépségápolási szolgáltatást (női-férfi fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr, szempilla hosszabbítás, long time liner) vehetnek igénybe, amennyiben az üzletházban működő Africa Beauty Centert választják. A Thai Vital Masszázs szalonban a keleti kultúra kedvelői pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait egy-egy masszázs alkalmával.

A Mediterranoban 2012 májusában nyitott Pap Plasztika rendelőjében Dr. Pap Sándor több mint 25 éves szakmai múlttal várja pácienseit az esztétikai és helyreállító kezelések területén egyaránt. A fogászati kezeléseket igénybe vevők a Hillside Dentalban azon kevés soproni fogorvosi rendelők egyikével találkozhatnak, ahol a kompetens, szakképzett orvosi csapat a fogászati kezelések teljes kínálatát egy helyen, egyesítve biztosítja páciensei számára.

A házban elérhető szolgáltatások kínálatát tovább színesítő Aquazoo névre keresztelt üzlet több mint díszhal kereskedés. A tengeri és édesvízi halak vásárlása mellett egyedi akváriumok terveztetésére is van lehetőség, melyhez közel 200nm2-en több berendezett akvárium ad inspirációt.

Az üzletház mindennapjait a szolgáltatások sokszínűségén túl az év minden szakában változatos programok teszik teljessé. Látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

A Mediterrano Üzletházzal, valamint annak szolgáltatásaival kapcsolatban a www.mediterrano.hu oldalon tájékozódhat.

  • Contact
  • News

Contacts

Cégközpont és termelés

Cégközpont és termelés

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: + 36 96 575 000
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Termelési tevékenység
NOVOMATIC Hungária Kft. - VESZKÉNY
Veszkény
Fő utca 186.
9352
 

Szerencsejáték

Szerencsejáték

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: +36 23 332 071
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Szerencsejáték eszközök forgalmazása
NOVOMATIC Hungária Kft. – BUDAÖRS
Budaörs Gyár utca 2. (Szilárd Leó utca)
2040
 

Bevásárlóközpont

Bevásárlóközpont

MEDITERRANO Üzletház

Tel.: +36 99 508 316
E-mail: info@mediterrano.hu

Üzletház üzemeltetés
MEDITERRANO Üzetház
Sopron
Lackner Kristóf utca 33./A.
9400
 

News