Hírek


Bemutatkozik a PANTHERA™ Curve 1.43

A gyönyörű, hajlított UHD kijelző páratlan gazdagsággal és részletességgel jeleníti meg a játékokat. Emelett játékfüggő fényeffektusok, ergonomikus kialakítás és nagy teljesítményű hangrendszer teszi feledhetetlenné a játékélményt. 

Megérkezett a From Dusk Till Dawn játék

A nemzetközi piacon hatalmas sikereket elérő játék, a From Dusk Till Dawn, - azaz az Alkonyattól Pirkadatig - című film mintájára készült. George Clooney és Salma Hayek mellett Harvey Keitel, Danny Trejo és Quentin Tarantino is feltűnik a játékban. Egy lenyűgözőn izgalmas, egyedülálló és csábító játék, tele meglepetésekkel.

NOVOSTAR V.I.P. 3.50 - a valódi luxus

A NOVOSTAR V.I.P. 3.50 az igazi luxus élményét nyújtja. 2 óriási full HD LED képernyő FLIPSCREEN funkcióval a lenyűgöző látványért, beépített Start/Take Win gombok a karfában, 27'' full HD LED érintőképernyő, hangszórók a fejtámlában, ergonomikus kialakítás. 

Piacvezető innovációk 2017-ben is

A NOVOMATIC cégcsoport alapfilozófiója, hogy olyan csúcstechnológiás, innovatív termékeket fejlesszen ki, melyek által töretlenül őrizheti piacvezető pozícióját. Nem kivételek ez alól a 2017. évi fejlesztések sem.

NOVOMATIC HUNGÁRIA KFT.

Ezúton értesítjük partnereinket, hogy cégnevünk 2016. május 4-től NOVOMATIC Hungária Kft.-re változott. Minden egyéb cégadatunk változatlan.

NOVOMATIC ARÉNA SOPRON

A NOVOMATIC cégcsoport, valamint a soproni Aréna működtetője, a Raabersport Kft. nagy örömmel jelenti be, hogy Sopron megújuló és egyben bővülő sportkomplexuma 2015. április 30-tól a NOVOMATIC ARÉNA SOPRON nevet viseli. Részletek

További hírek


Gino Cukrászda ajánlata