NOVOMATIC Global

No location found

Contact
News

*kötelezően kitöltendő mező

Termelés

A NOVOMATIC Hungária Kft. 2003-ban vásárolta meg a veszkényi Euroelektronik Kft-t. A kábelkonfekcionálás területén tapasztalható folyamatos növekedés miatt hamarosan szükségessé vált a termelési terület bővítése. Ezért 2004 év végén megvásárlásra került egy nagyobb, kb. 7 hektáros terület Veszkényben, majd 2005 őszén megkezdődött a 3000 m2-es új termelőüzem és irodaház építése, mely 2006 októberére készült el. A termékportfólió bővülése miatt 2008 közepén további 5000 m2-es ESD - védett gyártócsarnok létrehozása kezdődött meg, mely 2009-re készült el.

Veszkényi telephelyünkön pillanatnyilag megközelítőleg 300 fő dolgozik. Az ügyfelek igényeinek kielégítés érdekében 15 millió eurós építmény - és további 2 millió eurós gyártóeszköz-beruházás valósult meg. A NOVOMATIC Hungária Kft. ISO 9001/2015 és UL tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vevői igények alapján vállaljuk kábelek fejlesztését, gyártását, mintadarabok készítését és kísérő dokumentációk tervezését is.

A termékportfóliónk a hagyományos kör- és szalagkábel konfekcionálástól kezdve a szerviz és szerelési tevékenységen keresztül egészen a komplett készülékgyártásig terjed.
A vezetékek feldolgozása során a legmodernebb géppark áll rendelkezésünkre. A kábelek különböző megmunkálását pneumatikus és elektromos szerszámokkal, gépekkel végezzük.

A NOVOMATIC cégcsoporthoz tartozva lehetőségünk nyílik nyomtatott áramkörökkel (konvencionális, SMD), fém alkatrészekkel, fröccsöntött termékekkel és fröccsöntő szerszámokkal kapcsolatos igények megvalósítására is. Partnereinkkel, akik a legkülönbözőbb területeken - az autóipartól kezdve az orvosi műszergyártáson keresztül a közlekedési jelzőberendezések előállításáig - tevékenykednek, sokéves jó együttműködésről számolhatunk be. A gyártás mellett fő tevékenységünk a pénznyerő automaták alkatrészeinek, - készpénzelfogadó készülékek, ticket-nyomtatók, TFT monitorok - szervizelése, mindez ESD védett üzemcsarnokban. Teljesítményünket a legmodernebb technológia teszi egyedivé. Ügyfeleink értékelik egyedülálló tevékenység-spektrumunkat, rugalmasságunkat és megbízhatóságunkat.

Termelés-technológia:

  • Automatizált és manuális kábelkonfekcionálás
  • Kör- és szalagkábeltechnológia integrált elektronikai alkatrészekkel
  • Szerelési tevékenység
  • Komplett készülék-kivitelezés
  • Modul gyártás
  • Szervizmunka (refurbishment)
  • ESD védett termelési terület

Ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal.
Központi elérhetőség:
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Értékesítés:
E-mail: sales@novomatic.hu

  • Contact
  • News

Contacts

Cégközpont és termelés

Cégközpont és termelés

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: + 36 96 575 000
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Termelési tevékenység
NOVOMATIC Hungária Kft. - VESZKÉNY
Veszkény
Fő utca 186.
9352
 

Szerencsejáték

Szerencsejáték

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: +36 23 332 071
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Szerencsejáték eszközök forgalmazása
NOVOMATIC Hungária Kft. – BUDAÖRS
Budaörs Gyár utca 2. (Szilárd Leó utca)
2040
 

Bevásárlóközpont

Bevásárlóközpont

MEDITERRANO Üzletház

Tel.: +36 99 508 316
E-mail: info@mediterrano.hu

Üzletház üzemeltetés
MEDITERRANO Üzetház
Sopron
Lackner Kristóf utca 33./A.
9400
 

News