NOVOMATIC Global

No location found

Contact
News

*kötelezően kitöltendő mező

Felelős játékszervezés

A szerencsejáték-szervezés egy sajátos társadalmi felelősségvállalási morált követel meg, különösen nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy az üzletág egészét ösztönözze a felelősségteljes játékszervezés iránti elhivatottságra. Bizonyos körülmények között a játék jelentős kockázattal is járhat. Ezt felismerte a NOVOMATIC, és egy átfogó felelősségteljes játékszervezési programot dolgozott ki neves függőség-kutató szakemberekkel együttműködve, egy szilárd alapot biztosítva a fenntartható szerencsejáték-társadalom fejlődéséhez.         

A NOVOMATIC 4 arany szabályt tart szem előtt:

  • Játék határokkal. Az első szabály arra fókuszál, hogy a szórakozás soha ne forduljon függőségbe.
  • Nyitott kommunikáció. A vendégekkel való kommunikáció mindig őszinte, nyitott és átlátható. Ez egyaránt jelenti a játékok magyarázatait, illetve a vendég figyelmének felhívását problémás viselkedés esetén.
  • Sírás nélkül. A vendég figyelmének felhívása, hogy csak addig és olyan összeggel próbáljon szerencsét, melynek elvesztése súlyos anyagi problémát nem okoz számára.
  • Csak biztonságosan. A játék csak megbízható és biztonságos keretfeltételekkel élvezhető.

Nemzetközi jogi szabályozások

A mindenkori szerencsejáték-ipari jogi szabályozások nemzetek szerint eltérőek. Ez vonatkozik az Európai Unió országaira is. Mindezért a NOVOMATIC egy saját, belső szabályrendszert alakított ki, hogy biztosítani tudja a felelős játékszervezést. Ezeket a szabályokat a ’Corporate Responsibility Gaming Code’ tartalmazza. Ezen felül a cégcsoport szigorúan csak szabályozott piacokon van jelen.

A fiatalok védelme különös fontosságú. Ennek egyik alapja a nyitott és lényegre törő információ átadás, mely magában foglalja a játékok szabályait, illetve a játékfüggőség első jeleit. Továbbá, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kiskorúak ne férhessenek hozzá a szolgáltatásainkhoz.

Ha bármi kérdése lenne a felelős játékszervezéssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a következő e-mail címen: cr@novomatic.com.

  • Contact
  • News

Contacts

Cégközpont és termelés

Cégközpont és termelés

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: + 36 96 575 000
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Termelési tevékenység
NOVOMATIC Hungária Kft. - VESZKÉNY
Veszkény
Fő utca 186.
9352
 

Szerencsejáték

Szerencsejáték

NOVOMATIC Hungária Kft.

Tel.: +36 23 332 071
E-mail: hungaria@novomatic.hu

Szerencsejáték eszközök forgalmazása
NOVOMATIC Hungária Kft. – BUDAÖRS
Budaörs Gyár utca 2. (Szilárd Leó utca)
2040
 

Bevásárlóközpont

Bevásárlóközpont

MEDITERRANO Üzletház

Tel.: +36 99 508 316
E-mail: info@mediterrano.hu

Üzletház üzemeltetés
MEDITERRANO Üzetház
Sopron
Lackner Kristóf utca 33./A.
9400
 

News